By: kaylah shahrul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Sunday, 16-Aug-2009 15:28 Email | Share | | Bookmark
Ride at Waterfall Sofea Jane (Kubang Gajah),Kemensah

Antara cyclist yg ada
Mr Salleh & me
 
View all 18 photos...
Enjoy betui ride kat sini.Total return distance dari parking ke air terjun dalam 15.5km mengikut Cateye aku.Perjalanan menuju ke air terjun agak memenatkan kerana dari awal kayuhan asyik mendaki bukit sahaja.Cuma ada sekali dua sahaja jalan landai dan menuruni bukit.Tetapi sebaik sahaja melepasi Dataran Apok, acara donhill pun bermula untuk 400m seterusnya sehingga sampai ke air terjun.Perjalanan menuju ke air terjun rasanye makan masa hampir 2 jam untuk beginner ride.Tapi perjalanan balik tak sampai pun satu jam sebab dari Dataran Apok hingga ke parking sejauh 7.8km semuanya menurun bukit.Semua rider enjoy gile turun bukit sampai bro Salleh superman.....








Sunday, 9-Aug-2009 08:06 Email | Share | | Bookmark
Kayuhan Antara Gapi, Serendah 2009

 
 
 
View all 18 photos...
Jarak kayuhan:27km

Naik bukit sampai dagu mencecah handlebar.Baru la sampai ke Puncak Dagu.






Monday, 29-Dec-2008 16:33 Email | Share | | Bookmark
Bahrain,Syria, Lebanon, Jordan Journey

Bandar Bahrain
Masjis Al-Falah, Bandar Baru Bahrain
 
View all 4 photos...
To be continue.....


Wednesday, 3-Sep-2008 14:39 Email | Share | | Bookmark
Sambung kisah bertani.....

Tabur baja
Benih hampir 2 bulan di tanam
Perkembangan benih serai yang ditanam
View all 5 photos...
Hujung minggu lepas, sehari sebelum puasa Ramadhan, aku gunakan kesempatan yang ada ni untuk menabur baja dan meracun rumpai di ladang serai.Keje tak la banyak mana tapi lebih rehat je.....hehe.




Monday, 28-Jul-2008 15:09 Email | Share | | Bookmark
Makassar@Sulawesi Selatan....AirAsia New Route

Kubu Belanda di tengah2 bandar Makassar
 
Pakai baju Macau tapi ada Di Tana Toraja
View all 12 photos...
Iya pak, kami ke Makassar hujung bulan sudah pak.Jalan di sana kalau tak kena masa jam@macet (istilah indon kalau jam di jalan) banget.....menyumpah gue.



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net